Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Φωτό από την τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών


Με τη δέουσα Στρατιωτική τάξη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή παράδοσης παραλαβής Διοίκησης της Σχολής  Μονίμων Υπαξιωματικών.

Νέος Δοικητής της ΣΜΥ  αναλαμβάνει ο Καταδρομέας Ταξίαρχος Δημήτριος Τσιπίδης, στην θέση του μέχρι πρότινος Διοικητή νεοπροαχθέντα Υποστρατήγου Γεωργίου Λιάκου, ο οποίος μετά την προαγωγή του, μετατίθεται ως υποδιοικήτης στο Δ’ Σώμα Στρατού.
Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρέστη ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, ενώ την δέηση τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος.
Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα του κέντρου ψυχαγωγίας της Σχολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.