Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. με την Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας συνεχίζοντας τις επαφές της, συναντήθηκε σήμερα την Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, στο Διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ενημέρωσαν την Υφυπουργό για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις Ενώσεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό στη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών.
Η κα Κόλλια έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, ζήτησε να ενημερωθεί σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις και εξέφρασε τις δικές της θέσεις και απόψεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.