Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

''Το δέντρο που έχει τον καρπό, όλο πετροβολιέται''


Ο θυμόσοφος λαός μας το λέει καθαρά, πως ''το δέντρο που έχει τον καρπό, όλο πετροβολιέται''. Αυτό ισχύει στην περίπτωση του υπερδραστήριου Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ, Συνταγματάρχη Νίκου Φανιού και της αξιόλογης ομάδας του, η οποία έχει αναβαθμίσει  τον τομέα της ενημέρωσης του Στρατού μας. 

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως ο Συνταγματάρχης Φανιός και η ομάδα του αποτελούν το καλύτερο έμψυχο υλικό στον τομέα της ενημέρωσης των ΕΔ. Κάποια στιγμή όταν θα χρειαστεί θα ασχοληθούμε και εμείς αναλυτικά και έχουμε να πούμε πολλά...

Σήμερα Σάββατο και εν μέσω προαγωγών, αποστρατειών και τοποθετήσεων στο στράτευμα, ο Συνταγματάρχης Φανιός και η ομάδα του βρίσκονται στις επάλξεις της ενημέρωσης, όπου σε στιγμή χαλάρωσης ανέβασαν και στο facebook την υπέροχη selfie.

Το Γραφείο Τύπου σε απαρτία Σάββατο πρωί.....Η ενημέρωση δε σταματά ποτέ στο ΓΕΣ!!!


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.