Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Υπό το «βλέμμα» του Παπάγου η συνάντηση Μητσοτάκη-Κωσταράκου

«Λεπτομέρεια» από τη συνάντηση στις Βρυξέλλες

«Λεπτομέρεια» από τη συνάντηση στις Βρυξέλλες
Είναι γνωστό ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες, στις 9 Μαρτίου 2017, για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, υπήρξε μία σειρά συναντήσεών του με κορυφαίους διεθνείς παράγοντες, προκειμένου να τους ενημερώσει για την αυξημένη τουρκική προκλητικότητα – λόγω και έργω – του τελευταίου διαστήματος.






Στο πλαίσιο λοιπόν της παραμονής του στις Βρυξέλλες, ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας Federica Mogherini, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani, με τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, και προέκυψε από τη ...μελέτη των φωτογραφιών της συναντήσεως του Προέδρου της ΝΔ με τον Στρατηγό Κωσταράκο, στο γραφείο του τελευταίου, είναι ότι η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε υπό τα όμματα ενός πρώην Έλληνος πρωθυπουργού, του Στρατάρχη Αλέξανδρου Παπάγου!

Είναι γνωστό ότι ο Στρατηγός Κωσταράκος, μεγάλος λάτρης και γνώστης της στρατιωτικής ιστορίας, είναι θαυμαστής των στρατιωτικών ικανοτήτων του (μοναδικού) Στρατάρχου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος χάρη στο οργανωτικό του δαιμόνιο, συνεπικουρούμενος από την τύχη και την πολιτική συγκυρία, ηγήθηκε των Ε.Δ.σε τρεις πολέμους (Ελληνοϊταλικό και Ελληνογερμανικό το 1940-41 και στην τελική φάση του Ελληνικού Εμφυλίου το 1949) με εντυπωσιακά αποτελέσματα.






Έτσι λοιπόν το εντυπωσιακών διαστάσεων πορτρέτο του Στρατάρχη Παπάγου με τη μεγάλη του στολή και τα παράσημα δέσποζε στον χώρο της συναντήσεως Στρατηγού Κωσταράκου με τον Κυρ.Μητσοτάκη!

Και μία άλλη «λεπτομέρεια» από το βιογραφικό του Στρατάρχη Παπάγου. Ο Στρατάρχης είχε αποφοιτήσει από τη φημισμένη Σχολή Ιππικού του Υπρ κοντά στα βελγο-γαλλικά σύνορα, γεγονός όμως που «ενισχύει» την εικόνα του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ στο γραφείο του στις Βρυξέλλες!


(parapolitika.gr 11.03.2017 13:17 - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Υπό το «βλέμμα» του Παπάγου η συνάντηση Μητσοτάκη-Κωσταράκου
Υπό το «βλέμμα» του Παπάγου η συνάντηση Μητσοτάκη-Κωσταράκου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHDr4Tz5H6JXt6oG_wAEAUQAot2RICYXo6RF8UMtWubkVUyxh1cTzYFtFdb0aCG0cVSErXH9iMtaQIRe6kz_P4m8qzdP_e9npqXDf18exuBtmQIn2tvy4_xZV-TeE4CG2QSw2KoJ6o32M/s640/kwstarakos_mitsotakis.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHDr4Tz5H6JXt6oG_wAEAUQAot2RICYXo6RF8UMtWubkVUyxh1cTzYFtFdb0aCG0cVSErXH9iMtaQIRe6kz_P4m8qzdP_e9npqXDf18exuBtmQIn2tvy4_xZV-TeE4CG2QSw2KoJ6o32M/s72-c/kwstarakos_mitsotakis.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_553.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_553.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy