Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κρίσεις στο ΓΕΑ και παράπονα για την υποβάθμιση των τεχνικών




Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις και καλό είναι να τις βλέπουμε και τις δύο. Γράψαμε για τον “τυφώνα” Α/ΓΕΑ που τόλμησε να πάρει αποφάσεις που μπορεί να “πόνεσαν”, αλλά ήταν αναγκαίες.

Η άλλη πλευρά είναι εκείνη όσων παραπονούνται. Το κείμενο που ακολουθεί έχει να κάνει με παρατηρήσεις και ενστάσεις για την υποβάθμιση των τεχνικών στο ΓΕΑ.





Το κείμενο όπως έφθασε στο Militaire:
Μετά τις πρόσφατες κρίσεις, προαγωγές και τοποθετήσεις στην Πολεμική Αεροπορία έχει υποβαθμιστεί ο ρόλος των Τεχνικών στο ΓΕΑ. Πιο συγκεκριμένα:
1.    Διευθυντής Γ’ Κλάδου (Υποστήριξη) τοποθετήθηκε Ταξίαρχος (αντί Υποπτεράρχου που είθισται να είναι και ο αρχαιότερος τεχνικός Υποπτέραρχος)
2.   Διευθυντής Διεύθυνσης Γ1 (Αεροσκάφη – Μέσα) τοποθετήθηκε Σμήναρχος (Ταξίαρχος ο προκάτοχος)
3.    Διευθυντής Διεύθυνσης Γ4 (Επικοινωνίες) τοποθετήθηκε Σμήναρχος (Ταξίαρχος ο προκάτοχος)





Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι στο Ανώτατο Αεροπορικό Συμβούλιο (ΑΑΣ) δεν θα υπάρχει εκπρόσωπος του Τεχνικού Κλάδου του ΓΕΑ (ήταν μέλος του ΑΑΣ ο Υποπτέραρχος – Δντης Γ’ Κλάδου, ενώ τώρα ο Δντης Γ’ Κλάδου είναι Ταξίαρχος, ο οποίος λόγω βαθμού δεν συμμετέχει).
Οι δύο Υποπτέραρχοι (Τεχνικοί- ΣΜΑ) τοποθετήθηκαν:
α)   Επιτελάρχης ΔΑΥ (Υποπτέραρχος Αράπης) παραμένει στην θέση που κατείχε (είναι ο αρχαιότερος εκ των δυο Τεχνικών Υποπτεράρχων).
β)   Διευθυντής Γ’ Κλάδου ΓΕΕΘΑ (Υποπτέραρχος Γεννηματάς) αναλαμβάνει από τον Ιούνιο τα καθήκοντα από τον μετατιθέμενο στο εξωτερικό Υποστράτηγο Γαρμπή.
Αλλά και στην «καθημερινότητα» του Επιτελείου η διαφορά βαθμών στους Δντες Κλάδων παίζει το ρόλο της. Ενώ όλοι οι Διευθυντές των άλλων Κλάδων είναι Υποπτέραρχοι (Α’ Κλάδος Επιχειρήσεων, Β’ Κλάδος Προσωπικού και Δ’ Κλάδος Πολιτική & Σχεδίαση) ο Δντης Γ’ Κλάδου (Υποστήριξη) είναι Ταξίαρχος.





Είναι τυχαία λοιπόν η τοποθέτηση Διευθυντών χαμηλότερων κατά ένα βαθμό από τους προκατόχους τους στους τρεις ανωτέρω σημαντικούς τομείς (1, 2 και 3) και ειδικότερα σε ένα τόσο ευαίσθητο και πολύ σημαντικό Κλάδο (Υποστήριξη) για την Πολεμική Αεροπορία ειδικά στις μέρες μας;

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κρίσεις στο ΓΕΑ και παράπονα για την υποβάθμιση των τεχνικών
Κρίσεις στο ΓΕΑ και παράπονα για την υποβάθμιση των τεχνικών
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtDhQSBzUzdBGeI_FugTxA_WfRNYt8oqZEAX9YCP2qgU4DtFmxaiXyYPuOTreOdPLtJ6z-1eIYc6nLA1_FWjKl6UyuOkz7bQXzEk5PuxuJC2vIqRxd8R8guMpiV8BpX6jkkuK8_fAuicU/s640/elikes.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtDhQSBzUzdBGeI_FugTxA_WfRNYt8oqZEAX9YCP2qgU4DtFmxaiXyYPuOTreOdPLtJ6z-1eIYc6nLA1_FWjKl6UyuOkz7bQXzEk5PuxuJC2vIqRxd8R8guMpiV8BpX6jkkuK8_fAuicU/s72-c/elikes.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_550.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_550.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy