Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ο νέος Διοικητής της Μεραρχίας Έδεσσας, Υποστράτηγος Συμεών Κεβεντζίδης στον Δήμαρχο Αλμωπίας
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Μεραρχίας Έδεσσας Υποστράτηγος Συμεών Κεβεντζίδης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που ανέλαβε, ενώ παράλληλα οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα είναι χρήσιμο να υπάρχει μία καλή συνεργασία.
Τέλος, ο Δήμαρχος δώρησε στον Στρατηγό ένα βιβλίο που αναφέρεται στην ιστορικότητα της περιοχής μας και έντυπο υλικό για να γνωρίσει τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του τόπου μας.
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

2000-2001 Υποδιοικητής Μ/Κ Τάγματος Πεζικού
2001-2002 Διοικητής Μ/Κ Τάγματος Πεζικού
2002-2004 Διοικητής Τάγματος Πεζικού Ελληνικής Δύναμης Κύπρου
2004-2006 Διοικητής Μ/Κ Τάγματος Πεζικού
2006-2009 Χειριστής Εθνικών Διακλαδικών Δογμάτων ΓΕΕΘΑ
2010-2012 Διοικητής Ελληνικής Δύναμης Κύπρου

2013-2014 Υποδιευθυντής ΓΕΣ/ΔΙΣΧΕΑ
2014-2015 Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΙΣΧΕΑ
2015-2017 Διοικητής 33 Μ/Κ ΤΑΞ
ΣΗΜΕΡΑ Διοικητής ΙΙ Μ/Κ ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.