Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΔΥΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣΕπειδή το έργο των εφέδρων αξ/κών στον καιρό της Ειρήνης είναι πολύπλευρο, ποικίλο, ουσιαστικό και σπουδαίο και επειδή οφείλουμε την ιδιοτελή προσφορά μας προς την κοινωνία αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε «Ομάδα Αυτοδυτών η οποία θα προσφέρει της υπηρεσίες της όπου και όταν κληθεί προς τούτο».

            Παρακαλούμε οποιοδήποτε από τα μέλη μας έχει πιστοποιημένη ικανότητα αυτοδύτη να επικοινωνήσει με το Γραφείο του Συνδέσμου Εφ. Αξ/κών Λάρισας (τηλ 2410532101 , 6936967174)
Ο Πρόεδρος

Απ. Βερέμης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.