Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ομάδα Τζούντο ΕΔ: ''ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας, διακρίσεων και μισαλοδοξίας''




ΝΑΙ στο τζούντο, ΝΑΙ στον αθλητισμό.

ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας, διακρίσεων και μισαλοδοξίας.





Το κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας Τζούντο  Ενόπλων Δυνάμεων  που προπονείται στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Άρης, και το τμήμα τζούντο του Άρη, υποστηρίζουν έμπρακτα,  τη μοναδική  πρωτοβουλία του  #asteringo τα #Peaceful Jerseys.

Μια ακόμη δυναμική Ειρηνική Φανέλα #peaceful jersey, με τις υπογραφές των επίλεκτων αθλητών τζούντο των Ενόπλων Δυνάμεων και των πρωταθλητών  του Άρη, θα κάνει αισθητή την παρουσία της στο #NOESIS  Festival του #asteringo .





Το   #asteringo έχει σαν στόχο :
την αντιμετώπιση των διασυνοριακών απειλών για την ακεραιότητα του αθλητισμού, όπως το ντόπινγκ, τα στημένα παιχνίδια και η βία, καθώς και όλα τα είδη της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων.
Τρεις σπουδαίοι μαχητές της ζωής προπονούνται καθημερινά με τα στελέχη της Εθνικής ομάδας  τζούντο Ενόπλων Δυνάμεων στην Θεσσαλονίκη.  Αθλητές και αγωνιστές και  οι τρείς, μοιράζονται με τους ένστολους σκέψεις  χαρές και επιτυχίες, δίνοντας  το δικό τους μάθημα ζωής μέσω του αθλητισμού.




class="MsoNormal" style="text-align: justify;">
Ο  Παραλυμπιονίκης Θεόκλητος Παπαχρήστος, αθλητής τη εθνικής ομάδας ατόμων με τύφλωση και προβλήματα όρασης,  δίνει το δικό του στίγμα στην ομάδα ανεβάζοντας τον πήχη στο αγωνιστικό μέρος. Η πρώτη του συμμετοχή ήταν στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας το 2000, όταν και σημείωσε την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στο άθλημα του Τζούντο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας την 5η θέση.  Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής προπόνησης αγωνίστηκε στους Παραολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 κατακτώντας  την 7η θέση.  Έχει συμμετάσχει επίσης στους Παραολυμπιακούς αγώνες  στο Λονδίνο το 2012, και στο Ρίο το 2016.

Το μήνυμα του Κλήμη για όλους εμάς.
«Το τζούντο σε βοηθάει να νικήσεις το σκοτάδι.  Είναι αλήθεια γιατί γενικά στον άνθρωπο, όταν ένας δεν βλέπει λέμε «στο σκοτάδ», αλλά αυτό είναι πολύ μικρό κομμάτι. Το μεγάλο σκοτάδι είναι αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα. Είναι το κομμάτι στο μυαλό, στην καρδιά. Αυτό που κάνει ανθρώπους να κάνουν πολέμους, να αφαιρούν  ζωές, να κλέβουν, να δυστυχούν άνθρωποι, να μην έχουν συντάξεις, να μην έχουν μισθούς, να είναι χωρισμένοι, πικραμένοι, να βάζουν τελος στην ζωή τους .  Αυτό είναι το μεγάλο σκοτάδι» λέει ο Κλήμης, ένας από τους αθλητές και συνεχίζει: «Όλη η ζωή δεν είναι μόνο μάτια. Υπάρχουν κι άλλα, πολλά πράγματα να κάνεις, έστω και χωρίς την όρασή σου, ένα από αυτά είναι και το τζούντο. Αυτό που έχεις ή σου έτυχε στην υγεία σου, προσπαθείς να μη σε βάζει από κάτω. Αγαπάς τη ζωή και της το αποδεικνύεις!».





ΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ
Ο Γιώργος και ο Θανάσης είναι ακόμα δύο μαχητές του τζούντο, δύο μαχητές ζωής όπως τους αποκαλούμε στην ομάδα. Αγωνίστηκαν και κέρδισαν την μάχη της απεξάρτησης ενάντια στα  ναρκωτικά. Το άθλημα του τζούντο και ο αθλητισμός ήταν η κινιτήριος δύναμη για να κερδίσουν τον  αγώνα της απεξάρτησης. «Το τζούντο μου έσωσε την ζωή» λέει ο Γιώργος και τα λόγια του μας συγκλονίζουν και μας κάνουν ποιο δυνατούς.
Οι νέοι καταφεύγουν στα ναρκωτικά για να αποφύγουν προβλήματα της καθημερινότητας,  ζώντας έτσι σ’ έναν κόσμο ψεύτικο. Στη συνέχεια, όμως, κι εξαιτίας της συνεχούς  χρήσης των ναρκωτικών, ακολουθεί η κατάρρευση, τόσο η σωματική όσο και η ψυχική. Ο δρόμος που οδηγεί στα ναρκωτικά είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή, στις περισσότερες περιπτώσεις. Και αργά ή γρήγορα οδηγεί στον θάνατο.
Όσο δύσκολο κι αν είναι να αντιμετωπίσει κανείς τα προβλήματά του, οι επιπτώσεις της χρήσης ναρκωτικών είναι πάντοτε χειρότερες από το πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει με τη χρήση. Η πραγματική απάντηση είναι να μάθει κάποιος την αλήθεια και όχι να πάρει ναρκωτικά.
Η θεραπευτική προσέγγιση του εξαρτημένου ατόμου πρέπει να είναι πολυεστιακή (άτομο, οικογένεια, ομάδα), παρεμβαίνοντας στη βάση ενός συνολικού πλάνου σε όλες τις παραμέτρους του προβλήματος. (Ένα εξαρτημένο άτομο)… μπορεί να θεραπευτεί μόνο εφόσον το αποφασίσει ο ίδιος και ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης που ο ίδιος έχει επιλέξει.
ΝΑΙ στο τζούντο, ΝΑΙ στον αθλητισμό ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας, διακρίσεων και μισαλοδοξίας.
·         Νίκος Μαλιαρόπουλος (Technical Director 6th Dan, UKCC Level
·         Περικλής Ψαλλίδας (Judo Military Forces National Coach),
·         Τσοκούρης Δαβίδ: European Judo Juniors Silver Medalist, Greek Seniors Gold
**Το κλιμάκιο της εθνικής ομάδας Ενόπλων  Δυνάμεων  Βορείου Ελλάδος και το τμήμα τζούντο του Α.Σ Άρης, ευχαριστεί θερμά  τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη,  και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγο  Κωνσταντίνο  Τσουβάλα για τη στήριξη τους σε αθλητές και προπονητές  που αγωνίζοναι ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ομάδα Τζούντο ΕΔ: ''ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας, διακρίσεων και μισαλοδοξίας''
Ομάδα Τζούντο ΕΔ: ''ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας, διακρίσεων και μισαλοδοξίας''
https://4.bp.blogspot.com/-2tl4jwS0Pbw/WNyOMS-DAyI/AAAAAAADWPg/RhwhW1ezZDwUuvWcTMR1JTkBgwDThL7tACLcB/s640/unnamed.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-2tl4jwS0Pbw/WNyOMS-DAyI/AAAAAAADWPg/RhwhW1ezZDwUuvWcTMR1JTkBgwDThL7tACLcB/s72-c/unnamed.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_515.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/blog-post_515.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy