Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Στο στρατόπεδο της Ε' Μ.Κ η ομάδα της Δόξα Δράμας


Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδος πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο στρατόπεδο της Ε’Μ Κ. Αφορμή της επίσκεψης υπήρξε ο πρόλογος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κκ Παύλου ο οποίος στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας της ομάδος ανέφερε ότι στον κόσμο της Δράμας , υπάρχουν δύο μεγάλες αγάπες , η Ε’ ΜΚ και η ΔΟΞΑ . Πορείες παράλληλες αμφοτέρων με κοινωνική δράση και με αξιοζήλευτη απόδοση στις αποστολές τους εφ’ ω ετάχθησαν. Στην επίσκεψη της ομάδος στην ανωτέρω Μονάδα, έγινε ενημέρωση σχετικά με την ιστορία της Ε’ ΜΚ και επακολούθησε επίδειξη από δύο ζεύγη καταδρομέων στη διέλευση στίβου μάχης .

Ακολούθησε μικρή δεξίωση εκ μέρους της Ε’ ΜΚ προς την αποστολή της Δόξας Δράμας όπου η Διοίκηση της Μονάδος ανέλυσε το σκεπτικό του εμβλήματος «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ» και αντηλλάγησαν αναμνηστικά λάβαρα».ΠΗΓΗ: http://www.liganews.gr/g-ethniki-7/item/2689-episkepsi-stous-katadromeis-photos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.