Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Μια ατυχία οδήγησε τον Α/ΓΕΝ στο χειρουργείο! Όλα καλά στο τέλοςΟ Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης είχε ραντεβού με την ατυχία το βράδυ της Παρασκευής. Μετά από το δείπνο που παρέθεσε στα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, ο Α/ΓΕΝ παραπάτησε και πίστεψε ότι τη γλίτωσε μ΄ ένα απλό διάστρεμμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και το πρωί πήγε στο ΝΝΑ,όπου οι ιατροί διέγνωσαν κάταγμα το οποίο όπως του είπαν διορθωνόταν μόνο με χειρουργείο.
Πολύ νωρίς σήμερα το πρωί ο Α/ΓΕΝ μπήκε χειρουργείο και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Θα χρειαστεί ασσφαλώς μια περίοδο ανάρρωσης αφού το σημείο του κατάγματος είναι πάρα πολύ ευαίσθητο. Αυτό δεν θα εμποδίσει τον Α/ΓΕΝ από την ουσία των καθηκόντων του τα οποία έχουν να κάνουν με αποφάσεις κι όχι με την παρουσία του σε τελετές από τις οποίες αναγκαστικά θα απέχει. Περαστικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.