Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

''Στρατάρχα σας ευχαριστούμε!''Τις θερμές τους ευχαριστίες εξέφρασαν μέσα από το kranosgr τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας, στο Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Ο λόγος; Η αμέριστη υποστήριξη του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας στην επιτυχή διοργάνωση του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εφέδρων Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λάρισα.
Σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μαζί τους ανέφεραν χαρακτηριστικά. ''Μας στήριξε έμπρακτα στα πάντα. Ήταν καθημερινά ο ίδιος κοντά μας μαζί με Δόκιμους Αξιωματικούς που όρισε ως αντιπροσωπεία σε όλες τις εκδηλώσεις και συνεδρίες, από την αρχή μέχρι και το τέλος.  Οι συνεχείς συσκέψεις του ίδιου του Στρατηγού με την οργανωτική επιτροπή και οι προσωπικές του συμβουλές, έφεραν το θετικό αποτέλεσμα που όλοι είδαμε''.
Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια στο Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη και στο προσωπικό της 1ης Στρατιάς που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το θεσμό των Εφέδρων Αξιωματικών και έβγαλε στην κυριολεξία ασπροπρόσωπο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ακύρωσε την επίσκεψη του στη Λάρισα.


Δεν είναι τυχαία η τελευταία φράση του δελτίου τύπου του ΣΕΑΝ Λάρισας προς το kranosgr για το Διοικητή της 1ης Στρατιάς. 
ΣΤΡΑΤΑΡΧΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.