Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Αξιωματικοί μαθαίνουν τη μετάθεση εξωτερικού από εταιρείες μετακομίσεων;
Χρήμα πολύ στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν “παίζεται” μόνο στα οπλικά συστήματα. “Παίζεται” και σε πολλά άλλα επίπεδα. Κάθε φορά που ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εξωτερικού, δίνεται  ένας σκληρός “πόλεμος” των εταιρειών που αναλαμβάνουν τη μεταφορά οικοσκευών στο εξωτερικό. Τιε τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ εθεάθησαν γνωστά πρόσωπα του παρελθόντος. Ακόμα και κάποια για τα οποία ο Καμμένος έχει επιβάλλει “απαγορευτικό”.

Θα πείτε έτσι είναι η ελεύθερη αγορά. Ανταγωνισμός…Μόνο που ακόμη και στη μητρόπολη του καπιταλισμού υπάρχουν όρια και κανόνες…Γιατί είναι τουλάχιστον παράδοξο εταιρείες να τηλεφωνούν σε αξιωματικούς για να τους ενημερώσουν για τη μετάθεσή τους στο εξωτερικό πριν τους ανακοινωθεί επισήμως από την υπηρεσία! Η ταχύτητα ενημέρωσης κάποιων -όχι όλων- των εταιρειών είναι ασύλληπτη μεν, αλλά και περίεργη.

Πόσα λεφτά παίζονται; Για τις 28 μεταθέσεις εξωτερικού του ΠΝ που πρόσφατα βγήκαν -θα αναφερθούμε σ΄ άλλο ρεπορτάζ σ΄αυτές- υπολογίστε ένα ποσό που ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.