Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Πάντα κοντά στους Έφεδρους Αξιωματικούς

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να μη μπόρεσε να παρευρεθεί στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφέδρων  Αξιωματικών στη Λάρισα λόγω έκτακτων ανειλημμένων υποχρεώσεων, φρόντισε όμως να στείλει Υπουργική Αντιπροσωπεία στις εργασίες του συνεδρίου, δείχνοντας και με τον τρόπο αυτό την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφει απέναντι στο θεσμό των Δόκιμων Αξιωματικών. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ο ίδιος είναι ο εμπνευστής της ιδέας της ανακήρυξης του 2017 ως έτος Εφεδρείας και Εθνοφυλακής.
Έτσι λοιπόν στη Λάρισα κοντά στους Έφεδρους Αξιωματικούς που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν δύο δραστήρια στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. Πρόκειται για τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη και τον πολιτευτή του κόμματος στην περιοχή Γιώργο Ακριβούλη. Το αχώριστο πολιτικό δίδυμο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Λάρισα εκπροσώπησε επάξια τον Υπουργό στις εκδηλώσεις του συνεδρίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.