Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Νέος υπαρχηγός ΑΤΑ ο Παν. Σκαρπέτας, υπαρχηγός ΓΕΑ τοποθετείται ο Σ. Ψιμούλης
Στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων ανωτάτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά και τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), με απόφαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου, νέος Υπαρχηγός στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) τοποθετείται ο υποπτέραρχος Παν. Σκαρπέτας.


Επίσης ο μέχρι χθες υπαρχηγός ΑΤΑ, υποπτέραρχος Συμεών – Χαράλαμπος Ψιμούλης, τοποθετείται Υπαρχηγός ΓΕΑ.


Στο πλαίσιο των ίδιων κρίσεων, επιτελάρχης ΑΤΑ τοποθετείται ο υποπτέραρχος Κων. Γιάνναρος ενώ στον βαθμό του υποπτεράρχου προήχθη και ο Α’ κλαδάρχης του ΑΤΑ Ιωάν. Γκοντικούλης, ο οποίος τοποθετείται διοικητής στη Σχολή Ικάρων.

ΠΗΓΗ: http://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/154342-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B1%CF%82,-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83-%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.