Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Επιστρέφει στο χακί ο Στρατηγός Ηλίας Λεοντάρης


Ξανά στο χακί ο Στρατηγός Ηλίας Λεοντάρης, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ καιρό την πολιτική περιβολή. 

Μετά από διάστημα ενός μήνα όπως είχε τονίσει και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Στρατηγός Λεοντάρης επιστρέφει στο χακί, αυτή τη φορά ως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων του νέου Αρχηγού Γενικού της Εθνικής Φρουράς, θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής επετείου της Κύπρου της 1ης Απριλίου, όπου ο Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης θα παραλάβει τα σκυτάλη της Διοίκησης από τον μέχρι σήμερα Αρχηγό, Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη.


Τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην τελετή θα εκπροσωπήσει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Το Σάββατο 1 Απριλίου στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Λευκωσίας για την εθνική επέτειο της Κυπριακής Δημοκρατίας, την Ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος.
Η φωτό του kranosgr, από την παρουσία του νέου Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστρατήγου Ηλία Λεοντάρη και της συζύγου του  Σόνιας, στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του Γ' ΣΣ στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.