Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Εντυπωσίασαν οι σπουδαστές της Ευελπίδων στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Συμμετείχε με 34 αθλητές η ΣχολήΕντυπωσίασε η ιστορική Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) με την παρουσία των σπουδαστών της στον 6ο Ημιμαραθώνειο δρόμο της Αθήνας, όπου παρουσίασε μία ομάδα 34 αθλητών-σπουδαστών της, ανδρών και γυναικών, της οποίας τα μέλη τερμάτισαν όλα.Η παρουσία των σπουδαστών της ΣΣΕ ήταν σε καθαρά εθελοντική βάση και είχε τον χαρακτήρα της ατομικής συμμετοχής και όχι της ομαδικής, ενέργεια που ασφαλώς τελεί υπό την αιγίδα και έγκριση και του νέου διοικητού της Υποστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση, καθώς και ο ίδιος είναι λάτρης της αθλήσεως και ιδιαιτέρως των δρόμων, άφησε δε εποχή στο Διδυμότειχο, όταν ήταν Μέραρχος, με τη διοργάνωση και διεξαγωγή με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στρατιωτικών και κόσμου (αλλά και του ίδιου) «Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Διδυμοτείχου».Αξίζει να σημειωθεί ότι εντυπωσίασαν ιδιαιτέρως δύο Ευέλπιδες, οι οποίοι τερμάτισαν μαζί και λίγα μέτρα πριν τερματίσουν έβγαλαν από τη μέση τους μία Ελληνική Σημαία και κρατώντας την να ανεμίζει τερμάτισαν μαζί!

Εξαιρετικό πνεύμα και πρωτοβουλία από πλευράς των νεαρών Ευελπίδων!
(parapolitika.gr 20/03/17 20:45 - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.