Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Κρίσεις Στρατού Ξηράς. Προαγωγές - Αποστρατείες


Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), το οποίο στην πρώτη του συνεδρίαση έκρινε υποστράτηγους, υποναύαρχους και υποπτέραρχους.

Όσον αφορά το Στρατό Ξηράς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kranosgr, προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου οι Υποστράτηγοι Νικόλαος Μανωλάκος (Τάξη 83 ΣΣΕ) και Φλώρος Νικόλαος (Τάξη 83 ΣΣΕ) και αποστρατεύονται οι συμμαθητές τους υποστράτηγοι Κυριάκος Δημήτριος, Ράμμος Νικόλαος και Κουκουλομάτης Βασίλειος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ) με τη νέα του σύνθεση θα ξεκινήσει αύριο το πρωί με τις κρίσεις υποστρατήγων και ταξιάρχων όπλων.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο Μαρτίου όπως ορίζει ο νόμος με τις τοποθετήσεις των νέων διοικητών στους σχηματισμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.