Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη ο φρούραρχος της Ίμβρου για συμμετοχή στο δίκτυο Γκιουλέν
Στο πλαίσιο των ερευνών και των ανακρίσεων που γίνονται για την υπόθεση του δικτύου Γκιουλέν, οι Αρχές προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη του επιτελικού συνταγματάρχη Χαλούκ Σεβίμ, ο οποίος είναι στρατιωτικός διοικητής και φρούραρχος της Ίμβρου.


Το νησί μέχρι τη Συνθήκη της Λοζάνης είχε αμιγώς ελληνικό πληθυσμό· σήμερα αποτελεί τουρκικό έδαφος.

Ο Χαλούκ Σεβίμ είναι διοικητής του 5ου Συντάγματος Καταδρομών, το οποίο υπάγεται στο 2ο Σώμα Στρατού με έδρα την Καλλίπολη. Μετά την σύλληψή του έγινε έρευνα στο σπίτι του  και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Ασφάλειας Δαρδανελίων (Τσανάκαλε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.