Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Αναδρομικό ραβασάκι για τους στρατιωτικούς από την εφορίαΔυσάρεστα μαντάτα για τους στρατιωτικούς από την εφορία. Αναγνώστης στρατιωτικός έστειλε στο Militaire.gr το εκκαθαριστικό του που αφορά στο οικονομικό έτος 2013, μετά από την τροποποιητική δήλωση που είχε υποβάλλει λόγω των αναδρομικών. Όπως προκύπτει καλείται να πληρώσει 214,32 ευρώ!
Η ημερομηνία λήξης εξόφλησης της οφειλής είναι 31 Μαρτίου και κανένας δεν έχει ιδέα!

Συνεπώς καλό θα ΄ναι κάποιος να ενημερώσει τους στρατιωτικούς για να ρίξουν μια ματιά στο taxis. Ελπίζουμε νε μην τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.