Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ενημέρωση Στελεχών Μονάδων Περιοχής ΧανίωνΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
 Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ’ αριθμό 1747/2016 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων

Θέμα : Ενημέρωση Στελεχών Μονάδων Νομού Χανίων Νήσου Κρήτης

  

       Mε την υπ αριθμό 1747/2016 απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων, ιδρύεται σωματείο με επωνυμία Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.. Η λειτουργία του σωματείου διέπεται συμφώνως καταστατικού και του άρθρου 30Γ του Ν. 1264/1982, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 50 του Ν. 4407/2016 και εκάστοτε ισχύει. Μέλη της οποίας αποτελούν εν ενεργεία στελέχη που μπορεί να υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στους Νομούς Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου.       Σας γνωστοποιούμε ότι την Κυριακή 02 Απριλίου 2017, διεξάγονται οι αρχαιρεσίες εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Π.Ο.Ε.Σ., της Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ. Οι αρχαιρεσίες, θα λάβουν χώρα, στην Αίθουσας Νομαρχιακού Συμβουλίου, της Νομαρχίας Χανίων, από τις 09:00πμ έως τις 18:00μμ.


       2. Παρακαλείστε για την κοινοποίηση των ανωτέρων.

        

Με εκτίμηση, η Προσωρινή Διοίκηση    


ΠΧΗΣ (Ε) Στυλιανός Ροδουσάκης Π.Ν., ΛΓΟΣ (ΥΠ) Τερεζάκης Γεράσιμος Σ.Ξ., ΣΓΟΣ (ΤΕΑ) Μαλιαρός Μιχαήλ Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.