Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΕΕΕΚ Ξάνθης: Ευχαριστούμε θερμά το Δ’ Σώμα Στρατού


Την Τρίτη 21 Μαρτίου, πλήρης ιατρική ομάδα του Δ’ Σώματος Στρατού αποτελούμενη από καρδιολόγο, παθολόγο, ΩΡΛ, νευρολόγο και νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέφτηκε το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης, εξέτασαν όλους τους μαθητές και έδωσαν τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες σε αυτούς που το είχαν ανάγκη. Προηγήθηκε πριν μια εβδομάδα η επίσκεψη μικροβιολόγων που έκαναν αιμοληψία και αναλύσεις αίματος σε όλους τους μαθητές.     

Δημιουργήθηκε ένας πλήρης ιατρικός φάκελος για κάθε έναν μαθητή που θα είναι πολύ χρήσιμος στο μέλλον. Στο τέλος τα παιδιά έδωσαν δώρα σε όλο το ιατρικό επιτελείο.     Ευχαριστούμε θερμά το Δ’ Σώμα Στρατού για την άμεση ανταπόκριση και φυσικά για την ουσιαστική προσφορά  στους μαθητές με αναπηρίες του Νομού μας. Η ιδέα και η υλοποίηση της ανωτέρω δράσης ανήκει στις δύο σχολικές νοσηλεύτριες του ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.