Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια του Στρατηγού Μ.Κωσταράκου στον Αντιστράτηγο Αλ. Στεφανή


Του Λεωνίδα Μπλαβέρη
Τα εξαιρετικά σχόλια του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου απέσπασε η πρωτοβουλία του νέου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή να προχωρήσει αμέσως μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην αναδιοργάνωση του Επιτελείου του ΓΕΣ, κάτι που είχαν παρουσιάσει με ολοσέλιδο αφιέρωμά της η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της 4 Μαρτίου 2017.

Ο Στρατηγός Κωσταράκος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Συγχαρητήρια στον ΑΓΕΣ Αντιστράτηγο Στεφανή για την άμεση εφαρμογή του σχεδίου αποκέντρωσης του ΓΕΣ. Φέρνει επιτέλους το ΓΕΣ στη σημερινή εποχή. Το σχέδιο αποκέντρωσης του ΓΕΣ περίμενε τουλάχιστον 17 χρόνια - από όσο γνωρίζω- για να υλοποιηθεί και να καλύψει σημερινές επιχειρησιακές ανάγκες. Μπράβο στον ΑΓΕΣ για την τόλμη του και την άμεση επιδίωξη του οράματος του. Για την ιστορία αναφέρω ότι ο Αμερικανός ΑΓΕΣ περίφημος Στρατηγός Μάρσαλ υλοποίησε αιφνιδιαστικά την ίδια οργανωτική αποκέντρωση στο Αμερικανικό ΓΕΣ τα Χριστούγεννα του 1940. Εμάς μας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.