Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - Τελετή Αποκάλυψης Στρατιωτικών Σημαιών για πρώτη φορά στην Ξάνθη

Με πρωτοβουλία του Στρατηγού Διοικητή του Δ'ΣΣ Γεώργιου ΚαμπάΓια πρώτη φορά, στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, με πρωτοβουλία της νέας ηγεσίας του Δ’ Σώματος Στρατού, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη η τελετή αποκάλυψης των στρατιωτικών σημαιών. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τελετουργικό που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δ’ ΣΣ και υπό την εποπτεία του έχοντος το γενικό πρόσταγμα, στην αφετηρία της παρέλασης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.