Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ημερίδα της Ελληνικής Βιομηχανίας, για τις δυνατότητες συμμετοχής σε δραστηριότητες του ΝΑΤΟ


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ημερίδας Ενημέρωσης της Ελληνικής Βιομηχανίας, για τις δυνατότητες συμμετοχής σε δραστηριότητες του ΝΑΤΟ, που διοργάνωσε η ΓΔΑΕΕ/ΔΑΕΤΕ (Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων / Διεύθυνση Αμυντικών Επενδύσεων και Τεχνολογικών Εφαρμογών) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο της προώθησης της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, καθώς και των κατευθύνσεων του ΥΠΕΘΑ.

Η ημερίδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος της ήταν, η παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ στους εκπροσώπους της εγχώριας βιομηχανίας και η ενημέρωση τους επί των απαιτουμένων διαδικασιών για τη διευκόλυνση συμμετοχής τους στα προγράμματα της Συμμαχίας.


Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας και γενικότερα, εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων, των υπουργείων που παρακολουθούν συναφή θέματα για την ελληνική βιομηχανία, καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών και πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων.


Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας κήρυξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας την Τρίτη στις 09.30 το πρωί. Χαιρετισμό στους συνέδρους απεύθυνε ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΑΕΕ Κ. Βούρης.
ΠΗΓΗ: http://www.stratiotikosgr.com/2017/03/blog-post_873.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.