Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Απόφαση ΣΑΓΕ για ΠΝ και ΠΑ


Την αποστρατεία 5 υποπτεράρχων και ενός υποναυάρχου αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΑΓΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση για τις κρίσεις στις ΕΔ.

Συγκεκριμένα όπως ήδη έχει κυκλοφορήσει στους δημοσιογραφικούς κύκλους, το ΣΑΓΕ αποφάσισε για την ΠΑ την αποστρατεία των υποπτέρχων:
Ευάγγελου Μαντζιαρη
Μαρίνου Λούκου
Γεώργιου Αλεξανδρή
Φουσταλιεράκς Κωνσταντίνου
Γραμματόπουλου Συμεών.

Στο Πολεμικό Ναυτικό προάγεται σε αντιναύαρχο ο υποναύαρχος Καφέτσης Νικόλαος και αποστρατεύεται ο υποναύαρχος Παϊβανάς Κωνσταντίνος

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ που αναμένεται σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.