Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Οι ΕΜΘ πάνε Βουλή, και γίνονται Ανθυπολοχαγοί - τι αλλάζει στο νέο νομοσχέδιο Βίτσα - Καμμένου για τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ (ή σχετική τροπολογία)


Μια κατάκτηση για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας , το νομοσχέδιο που κατατίθεται προς ψήφιση στη βουλή ,  παρά τις γνωστές αντιρρήσεις των Επιτελείων.

Οι πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ Βίτσας - Καμμένος κατανοώντας και λαμβάνοντας υπόψη ένα από τα αιτήματα των ΕΜΘ, για την βαθμολογική τους εξέλιξη φέρνουν στη Βουλή σχετική τροπολογία


 "για την απόκτηση (καταληκτικού) - αποστρατευτικού βαθμού του ανθυπολοχαγού και αντιστοίχως των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων σε εθελοντές και εθελόντριες μακράς θητείας βαθμού ανθυπασπιστή που τίθενται σε αποστρατεία"
όπως παρακάτω.  Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.