Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Στο βαθμό του Υποστράτηγου προήχθη ο Ταξίαρχος Χρήστος Δρίβας

Στο βαθμό του Υποστράτηγου προήχθη με απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου ο Χιώτης  Χρήστος Δρίβας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα υπηρετούσε ως Ταξίαρχος στη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στο Μιλάνο.
Ο Υποστράτηγος Χρήστος Δρίβας εγκαταλείπει άμεσα το Μιλάνο, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπηρετήσει στο στρατηγείο  του NRDC-GR στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.