Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Παράδοση-Παραλαβή στην 98 ΑΔΤΕ- Νέος Δκτης ο Υπτγος Τσερπές ΣταύροςΈμπειρο στέλεχος επέλεξε το ΣΑΓΕ για να διοικήσει σε μια κρίσιμη περίοδο την 98 ΑΔΤΕ.

Στην θέση του Υποστρατήγου ΔΒ Βύνιου Γεώργιου μετά τις τελευταίες κρίσεις αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος επιτελάρχης της ΑΣΔΥΣ ΥΠΤΓΟΣ ΤΘ Τσερπές Σταύρος. 
Ο Υποστράτηγος Γ. Βυνιος ο οποίος πήρε προσωρινά πριν 1,5 μήνα την θέση του ΥΠΤΓΟΥ Α. Πατμιου, ο οποίος αποστρατεύτηκε αναλαμβάνει την διοίκηση της Ιης ΜΠ.


Ο νέος διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Ιππικού Τεθωρακισμένων Τσερπές Σταύρος θεωρείτε ένα έμπειρο στέλεχος, καθώς έχει διοικήσει σε πολλές μονάδες με τελευταία πριν γίνει επιτελάρχης της ΑΣΔΥΝ να είναι η μονάδα της 11ας Μ/Κ μεραρχίας Πεζικού στην Έδεσσα .Αναλυτικά η ανακοίνωση της 98 ΑΔΤΕ:Η 98 ΑΔΤΕ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00, θα τελεσθεί στο Στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» (Παγανή Μυτιλήνης), η τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της 98 ΑΔΤΕ από τον Υποστρατήγο Βύνιο Γεώργιο, στο νεοτοποθετηθέντα Διοικητή ΥΠΤΓΟ ΤΘ Τσερπέ Σταύρο.
Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, στην αίθουσα ενημερώσεων της Μεραρχίας.Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.Πέρας Προσέλευσης Προσκεκλημένων: 10:50Στολή Αξιωματικών : Στολή υπ’ αριθμ. 8  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.