Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Το πρόγραμμα Ιερών Ακουλουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ι.Ν Αγ. Θεοδώρου της 98 ΑΔΤΕ
Το πρόγραμμα Ιερών Ακουλουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Από την 98 ΑΔΤΕ ανακοινώνεται, το Πρόγραμμα Ιερών Ακουλουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που θα τελεσθούν στον Ι.Ν του νεομάρτυρα Αγ. Θεοδώρου του Βυζαντίου, του Στρατοπέδου «Σχη (ΠΖ) Κυριακούλη Μαυρομιχάλη» (Παγανή).      Καθ΄ όλη τη διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Ιερό Ναό της Μεραρχίας στην Παγανή, θα τελούνται οι παρακάτω ακολουθίες:           1.  Κάθε Τετάρτη, βραδινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, από τις 19:00  έως τις 20:30 Ω.           2.   Κάθε Παρασκευή, η ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας, από τις  19:00  έως τις 21:00 Ω.             3.   Κάθε Κυριακή, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, από τις 7:30 έως τις 10:30 Ω.

         Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.