Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Βρέθηκε από στέλεχος της ΠΑ 6χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στο ΔιδυμότειχοΣε θρίλερ είχε εξελιχθεί η έρευνα για το μικρό κοριτσάκι που αγνοούνταν επί ώρες στο δάσος της Τσιγγλας στο Διδυμότειχο. Η κινητοποίηση των αρχών αλλά και των πολιτών ήταν άμεση να συνδράμουν στη έρευνα μέσα στην δασώδης περιοχή.


Τα στελέχη της μονάδας 1ης  ΜΣΕΠ, της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει πλησίον του σημείου, κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στις έρευνας. Το στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας , Ποτίδης Λεωνίδας κατά την έρευνα, άκουσε το μικρό κοριτσάκι να φωνάζει τον πατέρα του. Αμέσως παρότρυνε το κοριτσάκι να συνεχίζει να φωνάζει και με αυτόν τον τρόπο εντόπισε το μικρό κοριτσάκι πίσω από θαμνώδη σημείο. Αίσιο τέλος είχε η έρευνα με τα παιδάκι να είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.