Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Με τον νέο διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού και ο Δήμαρχος Ηρακλείου
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού με έδρα τα Χανιά Ταξίαρχο Γρηγόρη Κοκολάκη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαρτίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον Ταξίαρχο καλή επιτυχία στα καθήκοντά του ενώ  τέθηκαν και ζητήματα συνεργασίας  του Δήμου με τον στρατό εκεί που αυτό είναι απαραίτητο. Αμφότεροι στάθηκαν ιδιαίτερα στο καλό κλίμα υπάρχει ανάμεσα στην αυτοδιοίκηση και τις υπηρεσίες του στρατού, γεγονός που αποβαίνει προς όφελος των δημοτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια ημέρα ο κ. Κοκολάκης επισκέφτηκε και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.