Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης επισκέφτηκε ο νέος Διοικητής της 5ης Μεραρχίας Κρητών


Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της 5ης Μεραρχίας Κρητών, Ταξίαρχος Γρήγορης Κοκολάκης, συνοδευόμενος από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς, Αντισυνταγματάρχη Αλέξανδρο Παπαδάκη.


Η κα Λιονή καλωσόρισε στο Ρέθυμνο τον κ. Κοκολάκη και του ευχήθηκε παράλληλα καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, τονίζοντας την πολύ καλή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με την 5η Μεραρχία Κρητών.


Με την ευκαιρία της συνάντησης η κα Λιονή ενημέρωσε το νέο Διοικητή της 5ης Μεραρχίας Κρητών για τη λειτουργία των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της, ενώ ενόψει του εορτασμού της επετείου της Μάχης της Κρήτης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού στο Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.