Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή στο Δντη του Νευρολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝΛ Λοχαγό (ΥΙ) Δημ. Αθανασόπουλο


Αισθάνομαι την υποχρέωση όπως ευχαριστήσω δημόσια το Διευθυντή του Νευρολογικού τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Λοχαγό Ιατρό Αθανασόπουλο Δημήτριο, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξε σε έκτακτο πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε, το οποίο με την άριστη επιστημονική του επάρκεια και κατάρτιση αντιμετωπίστηκε επιτυχώς.
 

Στον εξαιρετικό επιστήμονα μα πάνω από όλα άνθρωπο Λοχαγό Δημ. Αθανασόπουλο εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ασθενή, με τον ίδιο ζήλο και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει.

Θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου και σε μια σειρά εξαίρετων επιστημόνων οι οποίοι σε συνεργασία με το Διευθυντή του Νευρολογικού τμήματος συνέβαλαν και αυτοί τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Συγκεκριμένα εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους:

Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Ανχη (ΥΙ) Χρίστο Αντωνίου ο οποίος με τη σειρά του έκανε τα πάντα και με το παραπάνω για την αντιμετώπιση του  προβλήματός  μου, το Διευθυντή του Μικροβιολογικού Τμήματος του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Ανχη (ΥΙ) Πλιάτσικα Ιωάννη, τον

Ακτινολόγο Τχη (ΥΙ)  Δημαρέλο Βασίλειο το Νευροφυσιολογικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και τέλος το εξαίρετο προσωπικό του Διαγνωστικού κέντρου της Euromedica Λάρισας.
Εύχομαι ο θεός να τους έxει όλους καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.