Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Εορτασμός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο 401 ΓΣΝ Αθηνών
Με ξεχωριστή ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα 25-3-2017 η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ).

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεθώνης κ.κ. Κλήμης, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πλαισιούμενος από πλειάδα κληρικών.
Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στις πνευματικές προεκτάσεις που σηματοδοτεί η σημερινή Εορτή.

Εν συνεχεία τελέστηκε Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο και Επιμνημόσυνος Δέησης για τους Πεσόντες στους Αγώνες του Έθνους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.