Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Παρέλαση Εθνοφυλάκων μετά από 40 χρόνια στη Σάμο


Μετά από 40 χρόνια είχαμε την τιμή να παρελάσουμε με το ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΑΜΟΥ!!! Ως Έφεδροι Αξκοί του ΣΕΑΝ ΣΑΜΟΥ νιώθουμε υπερήφανοι για τους Εθνοφύλακες οι οποίοι παρά της δυσκολίες της καθημερινότητας και τα προσωπικά προβλήματα ανέδειξαν το ήθος, το φρόνημα και το φιλότιμο και απέδειξαν ότι το DNA του ΕΛΛΗΝΑ είναι αναλλοίωτο στο χρόνο!!!!Ένα μεγάλο μπράβο στον Δκτή και τα στελέχη του ΤΕΘ για την συσπείρωση και οργάνωση!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.