Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Άδεια ως και 3 χρόνια ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΟΧΩΝ για στρατιωτικούς


Για όσους ψάχνετε τρόπο να πάρετε άδεια δυο χρόνια -ίσως και τρία- μετά αποδοχών μάλιστα από τις ΕΔ σας πληροφορούμε ότι υπάρχει τρόπος. Νόμιμος βεβαίως.

Γραφτείτε σε ΜΚΟ! Δεν πρόκειται για φήμη, πληροφορία ή εικασία.

Για τους δύσπιστους τους οποίους βέβαια ουδείς μπορεί να κατηγορήσει στο άκουσμα τέτοιας είδησης, αναδημοσιεύουμε επί λέξη το κείμενο:61. Τα μόνιμα στελέχη των Ε∆ που μετέχουν εθελοντικά, σε προγράμματα ΜΚΟ για την παροχή βοήθειας, όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 10 του Ν. 2731/99 (ΦΕΚ Α’ 138), επιτρέπεται να λάβουν άδεια μετ' αποδοχών διάρκειας μέχρι δυο (2) ετών που μπορεί να ανανεωθεί.

Η άδεια αυτή χορηγείται ύστερα από εισήγηση της οικείας ΜΚΟ και σύμφωνη γνώμη της Υπηρεσίας ∆ιεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ∆ΑΣ) με κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών.

Η συμμετοχή στα ανωτέρω προγράμματα λαμβάνεται υπόψη και θεωρείται πρόσθετο προσόν για την προαγωγή και βεβαιώνεται με έγγραφο της ΜΚΟ προς την Υ∆ΑΣ.

ΠΑΓΙΑ ∆ΙΑΤΑΓΗ 4 - 33/ 2011  ΠΗΓΗ: http://www.stratiotikosgr.com/2017/03/2-3-21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.