Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Θρίλερ με “εξαφάνιση” 3 Τούρκων στρατιωτικών που ήρθαν στην Ελλάδα για άσυλο
Για “εξαφάνιση” τρίων Τούρκων στρατιωτικών οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα μαζί με τους δύο που παραδόθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου, κάνει λόγο η δικηγόρος που τους εκπροσωπεί.
Σύμφωνα με όσα γράφει το ΒΗΜΑ η συνήγορος των δύο Τούρκων που παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές, υποστηρίζει πως οι πελάτες της, ισχυρίζονται ότι δεν ήρθαν μόνοι τους στην Ελλάδα. Μαζί τους ήταν τρεις ακόμη στρατιωτικοί, επίσης των Ειδικών Δυνάμεων. Σύμφωνα μ΄ αυτούς τους ισχυρισμούς οι τρεις είχαν επιβιβαστεί σε λεωφορείο από την Ορεστιάδα προς τη Θεσσαλονίκη και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες χάθηκαν.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί και να συνελήφθησαν μέσα στο λεωφορείο.
Πρόκειται για τους Αχμέτ Χαμογλού, Γιουσέλ Οτζάν και Μουσταφά Οτζέν, που αποφάσισαν να κινηθούν προς Θεσσαλονίκη με τοπικό λεωφορείο. Και από τότε οι δύο ”συνάδελφοί” τους που ζήτησαν άσυλο αλλά και οι συγγενείς τους δεν φέρεται να έχουν κανένα νέο ή ίχνος ”ύπαρξής” τους».
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι από ένα στίγμα του κινητού τηλεφώνου τους προέκυψε πως κάποιες ώρες αργότερα, μετά την εξαφάνισή τους, βρέθηκαν στην Αθήνα.

Έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Η υποψία για απαγωγή τους από τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και να αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.