Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Αλλαγή Διοίκησης στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών με μήνυμα: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι σε κρίση»




Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο Γεωργούλα στη Ν. Ιωνία, η αλλαγή Διοίκησης της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, παρουσία του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού,Υποστράτηγου Γ. Βύνιου, των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών της περιοχής, αποστράτων και φίλων της Ταξιαρχίας.
dsc_6015
Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ
Με τον σχηματισμό να απλώνει τις δράσεις του και σε κοινωνικό – ανθρωπιστικό επίπεδο, ο απερχόμενος Διοικητής Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος (τοποθετείται στην ελληνική αποστολή της Σεβίλης) και ο συμμαθητής του Ταξίαρχος Ευαγ. Παπαδόπουλος, ο Marine όπως τον αποκαλούσαν στην Ουάσιγκτον όπου υπηρετούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος, έστειλαν μηνύματα και για την ετοιμότητα του σχηματισμού αλλά και για τον ρόλο της στην κοινωνία.
dsc_6077
Ο νέος Διοικητής, Ταξίααρχος Ε. Παπαδόπουλος δήλωσε: Είναι μεγάλη μου χαρά που μετά από 5 χρόνια, επιστρέφω στον Βόλο. Αναγνωρίζω πλήρως την τιμή που μου έγινε και θα ήθελα να πω στον συμμαθητή μου και αδελφό Τάσο να είναι υπερήφανος γιατί εκτέλεσε επιτυχώς την αποστολή του. Τον θαύμαζα και συνεχίζω να τον θαυμάζω. Είμαι χαρούμενος διότι διαπιστώνω ότι ο λαός του Βόλου είναι δίπλα μας. Η ιστορία της 32 ΤΑΞΠΝ είναι συνυφασμένη με τον Βόλο. Ξέρω ότι μπορώ να στηρίζομαι στους πολίτες του Βόλου και στις Αρχές τους. Η Ταξιαρχία μας θα είναι πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία, έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσει οπουδήποτε μπορεί. Η 32 Ταξιαρχία ΠΝ είναι η καλύτερη του Ελληνικού Στρατού και όπως είπε και ο απερχόμενος διοικητής, οι Ένοπλες δυνάμεις δεν είναι σε κρίση. Εμείς ενδιαφερόμαστε μόνο για τη διάκριση. Εχοντας υπηρετήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι η φήμη της 32 ΤΑΞΠΝ ξεπερνά τα στενά όρια του Ελληνικού χώρου και δυτικά και ανατολικά. Ο Βόλος από σήμερα απέκτησε έναν ακόμη πολίτη, εμένα. Από Χαλκιδαίος, από σήμερα είμαι Βολιώτης.
Σε ερώτηση του MYVOLOS.NET για την εικόνα που έχουν οι υπερατλαντικοί μας σύμμαχοι για τις ΕΔ της χώρας μας, ο Ταξίαρχος κ. Ευαγ. Παπαδόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε πέντε περίπου χρόνια ως στρατιωτικός ακόλουθος της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, δήλωσε : «Με φώναζαν ο marine (πεζοναύτης) οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η φήμη μας ξεπερνάει τα όρια του ελλαδικού χώρου. Μας θαυμάζουν αυτοί που πρέπει, μας λαμβάνουν πάλι υπόψιν τους σοβαρά αυτοί που πρέπει ότι έχουμε τη δυνατότητα να εκτελέσουμε την αποστολή μας άμεσα με τον καλύτερο τρόπο.
dsc_6026Ο απερχόμενος Διοικητής, Ταξίαρχος Αναστ. Πάτσαλος, συγκινημένος ανέφερε: Παραδίδω την Ταξιαρχία σε έναν εξαιρετικό συμμαθητή, φίλο, αδερφό, καταξιωμένο Ταξίαρχο, τον Ευάγγελο Παπαδόπουλο να την πάει ακόμη παραπέρα. Η Ταξιαρχία μας στο χρόνο αυτό βοήθησε την κοινωνία, παρέχοντας μια δομή φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών, φιλοξενώντας τους πρόσφυγες στην περιοχή του ΜΟΖΑ και παρέχοντας ένα φιλανθρωπικό έργο σε σχολεία με παιδιά με ειδικές ανάγκες, σε αποχιονισμούς, σε δασοπυροσβέσεις, παντού δήλωσε την παρουσία της. Μεταφέρουμε ένα μήνημα ελπίδας προς όλους τους Ελληνες ότι είμαστε εδώ και όπουδήποτε χρειαστεί θα είμαστε εκεί, κοντά τους και μπροστά τους. Η ετοιμότητα της Ταξιαρχίας είναι πολύ υψηλή. Η πρώτη αιχμή του δόρατος που θα βρεθεί κοντά τους να τους υπερασπιστεί. Χαίρομαι πάρα πολύ που ολοκλήρωσα αυτή τη χρονιά και συνεργάστηκε με εξαιρετικούς ανθρώπους. Ο λαός του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής  μας αγκάλιασε, μας βοήθησε, συνεργαστήκαμε άψογα και αυτό πιστεύω θα συνεχιστεί στο μέλλον.»

dsc_6038ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ 32 ΤΑΞ ΠΖΝ

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πεζοναύτες και Πολιτικό προσωπικό,
αναλαμβάνω σήμερα, μετά από απόφαση της Ηγεσίας του Στρατού, τη Διοίκηση της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ», διακατεχόμενος από συναισθήματα σεβασμού και ευλάβειας στις Πολεμικές Σημαίες των Μονάδων μας και αποτίω φόρο τιμής στους αθάνατους και ένδοξους νεκρούς μας.
Έχοντας βαθιά επίγνωση της ύψιστης τιμής που μου έγινε, αλλά και των ευθυνών και υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτήν και που από σήμερα επωμίζομαι, δηλώνω ότι θα τηρήσω πιστά τους Στρατιωτικούς Κανονισμούς και Νόμους, θα απαιτήσω την πιστή τήρηση και εφαρμογή από όλους.
Γνωρίζω πολύ καλά, ότι αναλαμβάνω τη διοίκηση ενός εκ των πλέον σημαντικών και δυναμικών Σχηματισμών του Στρατού μας κι ότι το επίπεδο πειθαρχίας και εκπαιδεύσεως των Μονάδων αυτού βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.
Ως Διοικητής σας, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω το  έργο των προκατόχων μου, μεταξύ αυτών και του καταξιωμένου παραδίδοντος Διοικητού, Ταξιάρχου κ. Πάτσαλου Αναστάσιου, με απόλυτη προσήλωση στα καθήκοντά μου, διοικώντας αξιοκρατικά, έντιμα και αμερόληπτα.
Φάρος μας πρέπει να είναι η εκτέλεση της αποστολής μας, μιας αποστολής που δεν δικαιολογεί περιθώρια αποτυχίας. Η διοίκησή μου θα είναι ανθρωποκεντρική. Πάνω απ΄ όλα τοποθετώ τον Άνθρωπο και την αξιοπρέπεια αντιμετωπίζοντας με ηθικό, χαμόγελο και λεβεντιά. Να είστε όμως βέβαιοι, πως ό,τι απαιτήσω από εσάς, πρωτίστως θα το απαιτήσω από τον εαυτό μου.
Θεωρώ, ως θέμα τιμής του καθενός μας, την ασφάλεια του προσωπικού και του υλικού, οφείλοντας να του δείξουμε σεβασμό, αγάπη και αλληλεγγύη. Εδώ δεν χωρούν ολιγωρίες και παραλείψεις. Ανησυχείτε για αυτό ημέρα και νύχτα. Ύψιστο καθήκον μας είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητα, όπου κανένας μας δεν περισσεύει.
Το Όραμα μας είναι, με πίστη στις στρατιωτικές αρετές, με αισιοδοξία, χαμόγελο, γενναιοψυχία, κύρος, άριστες ανθρώπινες σχέσεις και πνεύμα νικητή, η διατήρηση ενός αξιόμαχου και ευέλικτου Σχηματισμού, που θα αποτελεί βασικό πυλώνα της εθνικής ισχύος και ισχυρή δύναμη αποτροπής, με μοναδικό σκοπό τη ΝΙΚΗ σε όλες τις επάλξεις, αξιοποιώντας το καλύτερο οπλικό του σύστημα, το ανθρώπινο δυναμικό του.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, την αφοσίωση και την αγάπη σας προς την Πατρίδα, παράγοντες που προσδίδουν την ποιοτική διαφορά έναντι των αντιπάλων μας.
Με τη βοήθεια του Θεού, την εμπιστοσύνη της ηγεσίας, τη δική σας αμέριστη συμπαράσταση και τη βεβαιότητα ότι όλοι θα εκτελέσουμε το έργο μας στο ακέραιο, εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειες σας, υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία.
Στον αγαπημένο μου συμμαθητή και φίλο, Επλχία του 9ου Λόχου Ευελπίδων το 1987, Ταξίαρχο κ. Αναστάσιο Πάτσαλο, εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο, σε προσωπικό, οικογενειακό και υπηρεσιακό επίπεδο.
Με ηθικό ακμαίο και δυνατό, με αφοσίωση στις αρχές και τις παραδόσεις των Ειδικών Δυνάμεων, με αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, πιστεύω ακράδαντα ότι το «ΘΑΡΣΕΙΝ» μας χαρακτηρίζει απόλυτα και ότι το αύριο «εσετ΄ άμεινον». Απόλυτα πεπεισμένος ότι θα υπερασπιστούμε το παρόν και θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον σας καλώ να αναφωνήσουμε:
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ΖΗΤΩ Η 32η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Ταξίαρχος Ευάγγελος Παπαδόπουλος
Διοικητής


Ημερησια Διαταγή παραδίδοντος  ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ 32 ΤΑΞΠΖΝ ΤΗΣ 16 MAP 2016
Αξιωματικοί, Υτταξιωματικοί, Πεζοναύτες και πολιτικό προσωπικό της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ».
Παραδίδω σήμερα την Διοίκηση της Ταξιαρχίας μας, έμφορτος βαθέων συναισθημάτων.
Ευγνωμοσύνης προς τον Παντοδύναμο και Τριαδικό Θεό, την Υπέρμαχο Παναγία Θεοτόκο και τους προστάτες Αγίους μας, που μας σκέπαζαν στις ατελείωτες δυσκολίες, στα σκοτεινά νερά του Αιγαίου και του Ιονίου, στα πυκνά χιόνια και στους παγετούς, στα χιλιάδες χιλιόμετρα πορειών και οδήγησης, αλλά και κατά τα πυκνά πυρά των φονικών μας όπλων. Δόξα σοι ο Θεός. Παναγία Παρθένε και Άγιοι Πάντες πρεσβεύετε πάντοτε υπέρ ημών.
Έμφορτος συναισθημάτων ευλάβειας και σεβασμού προς τις Πολεμικές μας Σημαίες, προς τις οποίες υποκλίνομαι σεμνά, ως ενώπιον του ιδίου του Έθνους και αυτής της περιλάμπρου Ιστορίας του. Κριτές των πεπραγμένων όλων μας στέκουν: οι κεκοιμημένοι ήρωες και μάρτυρες, οι ζώντες ευλαβείς αγωνιστές και οι αγέννητοι Έλληνες απόγονοι των παιδιών μας.
Ευγνωμοσύνης προς τους ηρωικούς νεκρούς των μαχών, των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος θανόντων, αλλά και τους εν ειρήνη αιφνιδίως τελειωθέντων στον βωμό του καθήκοντος.
Αισθημάτων συμπαράστασης προς τους εν ζωή οικείους των ηρώων αυτών καθώς και των προσφάτως κεκοιμηθέντων Πεζοναυτών. Ευστάθιε, Φώτιε, Αναστάσιε, Γεώργιε, Κωνσταντίνε και Κωνσταντίνε. Δεν φύγατε. Είστε εδώ παρόντες μες στην καρδιά μας και την προσευχή μας. Αιωνία σας η μνήμη, αθάνατοι νεκροί.
Ευγνωμοσύνης προς την Ηγεσία που μου εμπιστεύτηκε την Διοίκηση του πλέον μάχιμου, ετοιμοπόλεμου, αυτοδύναμου πλήρους ισχύος και θώρακα Σχηματισμού που διαθέτει σήμερα ο Στρατός μας, σφυρηλατημένου παράλληλα με το τολμηρό αδάμαστο πνεύμα και πείσμα των Ειδικών Δυνάμεων.
Ιδιαιτέρως όμως ευγνωμοσύνης προς την παρούσα Διοίκηση της I ΜΠ και εξαιρέτως προς τον απελθόντα Δκτη αυτής Αντγο κ Σίμο Χρήστο για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση προς την Ταξιαρχία μας σε κάθε μεγάλη δραστηριότητα αλλά ακόμα περισσότερο για την πραγματική αγάπη, που έτρεψε και πάντοτε έδειχνε, προς όλους τους Πεζοναύτες.
Προσπάθησα να είμαι κοντά σας σε κάθε δυσκολία ή κακουχία. Σας καμάρωσα τόσες και τόσες φορές σε δύσκολα έργα. Με συγκινήσατε κάθε φορά που μου δείχνατε την σπάνια πάστα ανθρώπων που είστε. Πεζοναύτες. Κομάντο της θάλασσας. Αδάμαστοι. Από τον απλό στρατιώτη μέχρι τον παλαιό ΕΜΘ Υπαξιωματικό … και από τον απλό Έφεδρο Δόκιμο Αξιωματικό μέχρι τον Διοικητή σας. Σας ευχαριστώ για όλα. Να σας χαίρονται οι γονείς σας, οι σύζυγοί σας, τα παιδιά σας. Να σας τρέμουν οι άσπονδοι «φίλοι» μας.
Σας ευχαριστώ και εκ μέρους της Ηγεσίας για αυτό που καθημερινά προσφέρετε. Την αρωγή προς την κοινωνία κατά την ειρήνη σε ποικίλα κοινωφελή έργα, όπως η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, οι αποχιονισμοί, συνδρομή σε σχολεία παιδιών με ειδικές ανάγκες και πόσα ακόμη, αλλά και την ασπίδα αποτροπής που απλώνετε πολύ πέρα από τα όρια της πατρίδας μας. Έχετε κάθε δίκιο που ενδόμυχα καμαρώνετε. Είστε εσείς που στηρίζετε το ηθικό του κάθε Έλληνα ακρίτα, γιατί ξέρετε καλά, καθώς και αυτοί, ότι όποτε χρειαστεί, θα βρεθείτε τάχιστα κοντά τους. Μπροστά τους.
Σε λίγες ώρες θα υποχρεωθώ να αφαιρέσω από τις στολές μου για πάντα τα διακριτικά των Πεζοναυτών. Η καρδιά μου ματώνει. Το ξανάκανα άλλες τρεις φορές. Όμως αυτή δυστυχώς είναι η τελευταία. Δεν θα τα ξαναφορέσω ποτέ. Δεν γίνεται πιά. Μεγάλωσα … λένε. Σάλπαρα με την ΑΡΓΩ του Ιάσωνα από Ανθυπολοχαγός το 1988. Σαν Πεζοναύτης πέρασα τα ΟΥΚ. Ξανά Πεζοναύτης σαν Λοχαγός και ξανά σαν Ταγματάρχης. Έφτασα πλέοντας 3 φορές στην Σαρδηνία, πέρασα σαν Πεζοναύτης 2 φορές σχολεία δύσκολα στην Γερμανία. Αργότερα έφτασα στο Κουάντικο και το Νόρφολκ της Αμερικής σε σχολεία Πεζοναυτών των ΗΠΑ, ανέβηκα με την ΑΡΓΩ στο μπράτσο στο ΚΕΟΑΧ του Ολύμπου και στην κορφή του Παραμύτικα, φοίτησα σαν «Αργοναύτης» στην Ανωτέρα Σχολή Πολέμου και τίμησα όσο μπορούσα και όπου μπορούσα, όπως και τώρα σαν Ταξίαρχος, την μεγάλη οικογένεια των Πεζοναυτών.
Και η οικογένειά μας αυτή με αντάμειψε πλουσιοπάροχα με τις καλύτερες αναμνήσεις και με εξαίρετους φίλους. Η οικογένειά μας αυτή είναι ξεχωριστή και οι δεσμοί μας ιεροί και πανίσχυροι. Αυτές οι σκέψεις θα με παρηγορούν στο αποχωρισμό μας και ως παρακαταθήκη σας αφήνω την ίδια προτροπή. Πάντοτε έτσι να αισθάνεστε προς κάθε παλιό γκριζομάλη πεζοναύτη αλλά και κάθε νεαρό ζηλωτή που θα θελήσει στο μέλλον να φορέσει τα διακριτικά μας. Σαν Οικογένεια. Στηρίξτε ο ένας τον άλλο παντού και πάντα.
Αγαπητοί μου Πεζοναύτες, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Πολιτικό Προσωπικό. Όλοι σας, με την εξειδίκευσή σας ο κάθε ένας, από το μετερίζι του έκαστος, προσφέρετε μέγιστες υπηρεσίες στην Ταξιαρχία μας και συνολικά όλοι μαζί στο Έθνος. Συνεχίστε την καλή αυτή παράδοση. Συνεχίστε να ξεπερνάτε δυσκολίες και να γεμίζετε εμπιστοσύνη τους συμπολίτες μας. Ο Στρατός μας δεν βρίσκεται σε κρίση και παράγει ακούραστα ασφάλεια. Έτσι εύχομαι και η κοινωνία μας εμπνεόμενη από εμάς, εργαζόμενη μεθοδικά, και παραγωγικά, να εξέλθει σύντομα και αυτή της τρεχούσης δοκιμασίας της.
Σας παραδίδω συγκινημένος αλλά και με εμπιστοσύνη στα στιβαρά χέρια του παραλαμβάνοντος Διοικητή και αγαπημένου μου συμμαθητή Ταξιάρχου Παπαδόπουλου Ευάγγελου, ο οποίος παραλαμβάνει το πηδάλιο σε δύσκολη εποχή γεμάτη αέρηδες και τρικυμίες.
Του εύχομαι, με την βοήθεια του Θεού και με την αξιοποίηση της μακράς εμπειρίας του, να σας καθοδηγεί σε ορθή πορεία, από την μία επιτυχία στην επόμενη, κερδίζοντας μαζί σας την νίκη στη μάχη της αποτροπής. Αυτόν πλέον να υπακούετε και να στηρίζετε ολοψύχως. Συνεχίστε μαζί του να εκπέμπετε προς τον ελληνικό λαό το ισχυρό μήνυμα: να αισθάνονται ασφάλεια και σταθερότητα γιατί την εγγυάστε εσείς και η λιονταρίσια καρδιά σας.
Σας ασπάζομαι και σας ευχαριστώ όλους για την αισιοδοξία και το καμάρι που με γεμίζατε καθημερινά.
Επικαλούμενος τις πρεσβείες της Παναγίας και Αειπαρθένου Μαρίας, των Αγίων και Μαρτύρων της Πίστεώς μας και ιδιαιτέρως του Οσίου Δαυίδ του Γέροντος του εν Ευβοία Διαλάμψαντος, σας εύχομαι καλή συνέχεια, δύναμη και υγεία σε όλους και σας καλώ να αναφωνήσουμε…
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ OI ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΖΗΤΩ Η 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ «ΜΟΡΑΒΑΣ»
Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος Διοικητής
dsc_6012
dsc_6015
dsc_6018
dsc_6020
dsc_6021
dsc_6028

dsc_6039
dsc_6053
dsc_6057
dsc_6058 dsc_6059
dsc_6060
dsc_6066
dsc_6079
dsc_6081
dsc_6082
dsc_6085
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Αλλαγή Διοίκησης στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών με μήνυμα: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι σε κρίση»
Αλλαγή Διοίκησης στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών με μήνυμα: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι σε κρίση»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiukR6it83zqnN0OxA12avwQr7ZpT41JkqHTShI0tTDKmG2hVaTgJEXNdeLj9jQscgJTdNCILIHFGRA_fih5PNyg89l-jQUdtpl4KWa7adQ-ad-wyN8mBXFylrogXO_6SxCQIcDD5ofIYE/s640/DSC_6069.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiukR6it83zqnN0OxA12avwQr7ZpT41JkqHTShI0tTDKmG2hVaTgJEXNdeLj9jQscgJTdNCILIHFGRA_fih5PNyg89l-jQUdtpl4KWa7adQ-ad-wyN8mBXFylrogXO_6SxCQIcDD5ofIYE/s72-c/DSC_6069.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/32_16.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/32_16.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy