Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Σε Υποστράτηγο προήχθη ο Δκτης της 3ης Ταξιαρχίας ΡΙΜΙΝΙ Νικ. Παναγόπουλος


 (Φωτό αρχείου)

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε η προαγωγή του μέχρι χθες Διοικητή της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας ''ΡΙΜΙΝΙ'' Νικόλαου Παναγόπουλου.
Πρόκειται για έναν από τους πιο μάχιμους Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος μετά τη χθεσινή απόφαση του ΑΣΣ προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου. Το ερώτημα που υπάρχει τώρα είναι εάν θα παραμείνει σε σχηματισμό του Έβρου ή θα αναλάβει άλλη μάχιμη διοίκηση, αφού υπήρξε ένας από τους καλύτερους Διοικητές στην Καβύλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.