Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

"Εορτασμός της 25ης Μαρτίου από το Νηπιαγωγείο Ρουσοσπιτίου στο Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου της 5ης ΤΑΞΠΖ ''V Μεραρχίας Κρητών''

Συγκεντρωθήκαμε και φέτος στο Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου για να γιορτάσουμε τη μεγάλη γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821, μαζί με τα 25 παιδάκια του νηπιαγωγείου του Ρουσοσπιτίου και τις κυρίες τους, Σοφία Σηφάκη, Κυριακή Γεωργιάδου και Μαρία Τάση.


Η φετινή μας γιορτή ήταν αφιερωμένη στου ήρωες του 1821, για τους οποίους το κάθε παιδάκι αφιέρωσε στον καθένα, ένα ποίημα και ένα τραγούδι. Μετά το τέλος της απαγγελίας των ποιημάτων, όλα τα παιδιά μαζί και οι παρευρισκόμενοι, τραγούδησαν τον Εθνικό ύμνο της Πατρίδας μας. Την γιορτή μας παρακολούθησαν και οι γονείς των παιδιών.

Για μία ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φιλόξενο προσωπικό του μουσείου και τον Ελληνικό Στρατό, για τη  παραχώρηση της αίθουσας στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
            
                                                                                                                                                                                     Εκ του Νηπιαγωγείου Ρουσοσπιτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.