Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Οι Υποστράτηγοι Τζανιδάκης και Δεμέστιχας στην 1η Στρατιά


Δύο νεοπροαχθέντες Υποστράτηγοι αναλαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, τις θέσεις του υποδιοικητή και του επιτελάρχη της 1ης Στρατιάς.
Πρόκειται για τους Τζανιδάκη Ιωάννη και Δεμέστιχα Πέτρο οι οποίοι θα στελεχώσουν το επιτελείο του Αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη. 
Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε θέση υποδιοικητή στην 1η Στρατιά παρά μόνο αυτή του επιτελάρχη με τελευταίο πριν τις κρίσεις τον νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Μιλτιάδη Παπαγιαννούλη ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Διοικητή του  Γ'ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.