Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά με το νέο Δκτη της 1ης Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών-Καταδρομών
Τον , επεσκέφθη το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2017, ο νέος Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων-Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Σάββα Κολοκούρη, επί τη ευκαιρία της αναλήψεως των νέων καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος  Λαγκαδά συνεχάρη το νέο Διοικητή για τη τοποθέτησή του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα πολυεύθυνα καθήκοντα που αναλαμβάνει ως Διοικητής αυτής της τόσο σημαντικής και από κάθε άποψη και πολυεύθυνης Ταξιαρχίας της Ρεντίνης, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι συνεχώς αρωγός και δίπλα σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει, ενώ καταλήγοντας ευχαρίστησε και τον απερχόμενο Διοικητή για την από κάθε άποψη άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο το διάστημα της Διοικήσεως του.

Εν συνεχεία ο κ. Διοικητής, ευχαρίστησε τον  για την θερμή υποδοχή και τις ευχές του επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων του, ενώ παράλληλα τον εκάλεσε να παραστεί και να ευλογήσει την αυριανή Τελετή Παράδοση – Παραλαβή της Διοικήσεως της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών Ρεντίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.