Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Σεραφείμ ο Δκτης 1ης Στρατιάς Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης


Στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, που τελείται αυτή την ώρα στην Καλαμπάκα, βρίσκεται ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντγος Δημόκριτος Ζερβάκης.


Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερωνύμου και πολλών Αρχιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος.


Στην τελετή όπως διακρίνουμε στις φωτό του καλού φίλου και συναδέλφου Νίκου Μπακόλα από την ιστοσελίδα tameteora.gr, συμμετέχει και άγημα της Σχολής  Μονίμων Υπαξιωματικών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.