Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του ΣΕΑΝ Εύβοιας στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού

      
Ενημερωτική  επίσκεψη  στην  1η Ταξιαρχία Αεροπορίας  Στρατού  στο Στεφανοβίκειο – Μαγνησίας  πραγματοποίησε   ο  Σύνδεσμος   το  Σάββατο 4 / 3 / 2017  με  την συμμετοχή  35 μελών  , με  μέλη  των  οικογενειών τους.

       Ο Ταξίαρχος Ιωάννης  Παπαναγνώστου  καλωσορίζοντας τα μέλη στην Ταξιαρχία αναφέρθηκε  στο  σκοπό  &  τον ρόλο  της  και εξήρε την  επίσκεψη του Συνδέσμου μας  που έμπρακτα αποδεικνύει τους άρρηκτους δεσμούς  των εν ενεργεία με τους εξ εφεδρείας Αξιωματικούς  , επισφραγίζοντας την σχέση με την ανταλλαγή πλακετών.

           Η ενημέρωση ήταν εμπεριστατωμένη και ουσιώδης  διότι δόθηκε η ευκαιρία - για πρώτη φορά -  να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του Συνδέσμου μας  την Αεροπορία  Στρατού - που έγινε Όπλο του Στρατού το 1996 – και να μάθουν για την αποστολή , τις δυνατότητες , τον ρόλο  στρατιωτικό & κοινωνικό  της μονάδος όπως και τα πτητικά μέσα που διαθέτει .
       Μετά  το  πέρας  της  ενημέρωσης  στην αίθουσα  του 1ου  ΤΕΕΠ  επισκεφθήκαμε το αεροδρόμιο οπού  στελέχη – χειριστές  της  Ταξιαρχίας  μπροστά στα επιθετικά ελικόπτερα   AH-64Apache  ,  AH-64D Apache  & UH-1H  Huey  ("ΧΙΟΥΙ")  σκιαγράφησαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά & τις δυνατότητες των ελικοπτέρων.
       Το μεσημέρι τα  μέλη γευμάτισαν στην Λέσχη  της Ταξιαρχίας και επέστρεψαν το βράδυ στην Χαλκίδα αφού πρώτα επισκέφτηκαν τον Βόλο .


      Ο  Πρόεδρος   Εφ. Τχης (ΔΒ-ΣΓ)   Βαρυτιμίδης Μιχαήλ , τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστούν τον Ταξίαρχο  Ιωάννη  Παπαναγνώστου  Δκτη ( ο οποίος μετατίθεται στο  ΓΕΕΘΑ ) , τον Σχη ( ΑΣ)  Γεώργιο  Μαντζουράνη  Υπδκτη ( ο οποίος  στις έκτακτες  κρίσεις προήχθη σε Ταξίαρχο και τοποθετείται ως Δκτης της 1ης ΤΑΞΑΣ ) και τα στελέχη  της  1ης ΤΑΞΑΣ  για την εγκάρδια  υποδοχή  &  φιλοξενία  των μελών μας.     

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ

Εφ. Τχης ( ΔΒ )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.