Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΛΗΜΝΟΣ: Ανακοίνωση Βολής από την 130 Σμηναρχία Μάχης


Ανακοίνωση Βολής από την 130 Σμηναρχία Μάχης:

1. Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 από 08:30 έως 11:30 θα εκτελεσθεί βολή με όπλα ευθυτενούς τροχιάς στο Πεδίο Βολής Αγίου Ερμολάου. 2. Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περιλαμβάνεται στον όρμο Αγίου Ερμολάου καθώς και στον όρμο Πουρνιά. 3. Κατά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται στην περιοχή να κυκλοφορούν άνθρωποι, ζώα, οχήματα και να πλέουν σκάφη,προς αποφυγή ατυχημάτων. 4. Στην περίπτωση που στην ανωτέρω περιοχή βρεθεί ύποπτος μηχανισμός ή αντικείμενο να μην αγγιχτεί και να ειδοποιηθεί αμέσως η πλησιέστερη Στρατιωτική ή Αστυνομική Αρχή.

Εκ της Στρατιωτικής αρχής
ΠΗΓΗ: http://www.limnosreport.gr/limnos/111557/limnos-anakinosi-volis-apo-tin-130-sminarchia-machis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.