Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Α' στάση των Χαιρετισμών στην 1η Στρατιά

Στο 404 ΓΣΝ Λάρισας και στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή η ακολουθία των Α' Χαιρετισμών από τον Στρατιωτικό Ιερέα της 1ης Στρατιάς Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Σαμαρά.

Στις 13.30 το μεσημέρι και για μία ώρα το προσωπικό και οι ασθενείς του 404 ΓΣΝ Λάρισας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Χαιρετισμούς  προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ι.Ν. του Αγίου Αντωνίου`  στο εσωτερικό του νοσοκομείου, ενώ το απόγευμα από τις 6.30 μέχρι τις 8.00 τελέσθηκε η ακολουθία και στον κατάμεστο από κόσμο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως, ο οποίος βρίσκεται εντός του προαύλιου χώρου της 1ης Στρατιάς.

Και στις δύο ακολουθίες μίλησε επίκαιρα ο Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς ο οποίος στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στη Λάρισα έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στα στελέχη και στους ενορίτες του ναού της Μεταμορφώσεως.

Μετά το πέρας της ακολουθίας μοιράστηκε στους πιστούς το παρακάτω πρόγραμμα που έχει εκδοθεί από την 1η Στρατιά, για τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.