Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Viral το βίντεο αστυνομικού που τηγανίζει αυγό στο καπό του περιπολικού στην Αυστραλία [vid]Οι Αυστραλοί «λιώνουν» από τις υψηλότατες θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα τους αλλά η αστυνομία αποφάσισε να ελαφρύνει λίγο την ατμόσφαιρα.
Με τις θερμοκρασίες να φτάνουν και τους 46 βαθμούς στο Μπιρντσβιλ στα νοτιοδυτικά του Κουίνσλαντ, το Σάββατο, η αστυνομία στην πόλη Άουτμπακ αποφάσισε να κάνει μία δοκιμή.


Αφήνοντας ένα τηγάνι κάτω από το εκτυφλωτικό φως του ήλιου, ο αξιωματικός σπάει ένα αυγό, και βάζει το τηγάνι πάνω στο καπό του περιπολικού. Το αποτέλεσμα ήταν να τηγανιστεί το αυγό.
Η απομακρυσμένη πόλη «λιώνει» από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που ξεπερνούν τους 43 βαθμούς. Οι κάτοικοι δεινοπαθούν καθώς οι θερμοκρασίες παραμένουν πάνω από τους 40 βαθμούς εδώ και 16 ημέρες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.