Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Επιζών Σύζυγος Στρατιωτικού στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ tv - Αξίζει να δούμε το βίντεο άπαντες


Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης
Καταρχήν εκ μέρους των τεσσάρων επιζώντων συζύγων περιοχής Λάρισας (εκλιπόντων συναδέλφων Στρατού Ξηράς - Πολεμικής Αεροπορίας - Αστυνομικού και ενός γυμναστού) ευχαριστούμε τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ τηλεόραση και τους δημοσιογράφους Γιάννη Κολλάτο και Σοφία Σπανού, που μας φιλοξένησαν εκτάκτως στην εκπομπή "Το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας", λόγω της αυριανής συζήτησης στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Δαβάκη Αθανασίου.

Αξιοπρεπέστατη η κυρία Κύρκου Λαμπρινή, που έχασε το στήριγμα της πριν τρεις μήνες, εντελώς ξαφνικά, κατέθεσε την προσωπική της κατάσταση. Χαρακτηριστικά ανέφερε "Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό το νόμο καταστρέφονται ζωές;". Την τραγική ιστορία της κυρίας Βασιλικής Αργυρίου που πάλευε δύο χρόνια με τον καρκίνο του συζύγου της, που συνεχίζει και υπεραγαπά και που η πολιτεία την τιμωρεί επειδή "τολμά" να είναι 50 χρονών, εξιστόρησε όσο μπορούσε ο υπογράφων. Λέχθηκαν πολλές αλήθειες με ονοματεπώνυμα. Αναφέρθηκε επίσης ποιοι άλλοι βουλευτές έκαναν ερώτηση στη Βουλή, αλλά και ποιες ενώσεις - σύνδεσμοι ενδιαφέρθηκαν και κάνουν ενέργειες επί του θέματος. 
Όποιος γνωρίζει περιπτώσεις σαν κι αυτές να μας τις κάνει γνωστές. Ενημερώστε μας. Πρέπει αυτές οι γυναίκες ν' αποκτήσουν φωνή. Πρέπει να δικαιωθούν. Δείτε το βίντεο...

ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2017/02/epizon-sizigos-stratiotikou-sti-thessalia-tv.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.