Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΣΕΙΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί να γίνουν με sms! Τι πρέπει να τηρήσουν οι Αρχηγοί

Κρίσεις ξεκινούν αύριο πρωί, πρωί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόθεση όλων των Αρχηγών είναι να υπάρξει “ανανέωση”. Κάτι που μεταφράζεται σε “κρίσεις σε βάθος”.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Το βασικό κριτήριο στις κρίσεις -κατά τη γνώμη μας- δεν μπορεί να είναι αριθμητικό, αλλά ποιοτικό. Ποιοι είναι οι ικανοί να μείνουν και ποιοι όχι. Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα κάθε χρόνο.
Η περίοδος που διανύουμε απαιτεί να γίνουν κρίσεις με όσο το δυνατόν πιο αξιοκρατικά κριτήρια. Για να κοιμόμαστε σχετικά ήσυχα όλοι μας. Πρώτα απ΄ όλα οι πολίτες και μετά οι υπουργοί αλλά και οι Αρχηγοί που θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις.
Γι΄ αυτό το λόγο τα κινητά τηλέφωνά τους είναι καλό να κλείσουν! Να μην δέχονται κλήσεις που σίγουρα θα γίνουν από κομματικά γραφεία, όλων των κομμάτων και να μην ανταλάσσονται sms για “να σωθεί το παιδί”. Οι τηλεφωνικές …κινητοποιήσεις σωτηρίας ακόμη και την ώρα που το Συμβούλιο Αρχηγών βρίσκεται σε εξέλιξη είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, εδώ και πάρα πολλά χρόνια…

Δεν αρκεί να ακούμε δηλώσεις για το καλύτερο στράτευμα του κόσμου και για την υπερηφάνεια που ΄χουμε γι΄ αυτό. Χρειάζονται και πράξεις για να το αποδεικνύουμε. Οι κρίσεις δεν μπορεί να έχουν σχέση με κομματικά επιτελεία και τις επιθυμίες τους. Οι Αρχηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι προς το δικό τους συμφέρον να επιλέξουν τους άριστους! Γιατί αν κάτι στραβό μας προκύψει οι ίδιοι κομματικοί αξιωματούχοι -απ΄ όλα τα κόμματα- που αύριο θα ψάξουν να τους βρουν στο τηλέφωνο για “κάποιο παιδί”, θα τους ρίξουν στην πυρά!

Ας το ΄χουν στο μυαλό τους… 
Καλές κρίσεις λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.