Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ με τον Διοικητή του Γ’ΣΣ/NRDC-GR Αντγο Δημ. Μπίκο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ / NRDC – GR Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο κατόπιν αιτήματος που υπέβαλλε η Έ.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.
Η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ εγκάρδιο κλίμα κάνοντας την αρχή μιας επαναλαμβανόμενης προσπάθειας από την πλευρά της Ένωσης για συνεχόμενη επικοινωνία.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Διοικητή του Γ’ΣΣ/NRDC-GR για την Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. αλλά και γενικότερα την προσπάθεια που γίνεται για τη συλλογική έκφραση των Στρατιωτικών. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν σε σειρά θεμάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης καθώς και όλους τους Στρατιωτικούς.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Διοικητή του Γ΄ΣΣ / NRDC – GR Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο για την αποδοχή του αιτήματος συνάντησης και ελπίζει πως αυτή θα αποτελέσει την αρχή μιας άριστης συνεργασίας των δυο πλευρών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

esp


Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Σαρρής

Ο Γεν. Γραμματέας


Δημήτριος Καμπουρίδης
ΠΗΓΗ: http://espekm.gr/home/?p=22443

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.